Uslužno sečenje pločastog materijala po meri

Uslužno sečenje pločastog materijala po meri

Naša firma opremljena je mašinama najnovije generacije za rezanje pločastog materijala. Rezanje se vrši sa savršenom preciznošću, pod perfektnim uglovima i paralelama. Ukoliko se Vaše želje ne poklapaju sa našim širokim asortimanom, možete priuštiti sebi sečenje po meri i tako sami osmislite, dizajnirate i uredite Vaš dom sa jedinstvenim nameštajem.

U našoj maloprodaji u ulici Žicka bb,Kraljevo na raspolaganju Vam je veliki izbor iverica i radnih ploča najrasprostranjenijih proizvodjača na ovim prostorima EGGER, KRONOSPAN, CASTAMONU. Kada ste odabrali materijal vrši se optimizacija krojne liste kako bi se dobila maksimalna iskorišćenost materijala. Nakon optimizacije sledi sečenje materijala na preciznim mašinama.

Da bi iverica dobila kompletan izgled pristupa se kantovanju. Kantovanje podrazumeva prekrivanje ivica iverice kant trakom različitih debljina 0,4mm ; 0,5mm; 0,8mm ; 1mm i 2mm. Posebno vodimo računa da traka bude pravilno nalepljena kako bi Vaš proizvod bio trajan i estetki savršen.

Na kraju najbitnija stavka u našem poslovanju je da finalan proizvod dovozimo na kućnu adresu.

Na posebne pogodnosti mogu računati naše kolege stolari.

Hrast