Kupatilski nameštaj

Komplet Nora

Braon boja posle bele je najzastupljenija boja u uredjivanju kupatila. Unosi mekoću i toplinu i samim tim razbija onu hladnoću i bezvoljnost jutarnjih rituala. Ukombinovana sa bež mermerom i pločicama daje pun pogodak. Elemenat je izradjen od iverice, a pravi minimalizam je postignut ovim skrivenim aluminijumskih ručicama. Mogućnost izrade po meni i od medijapana.

Komlet Lux

Jednostavan i praktičan kupatilski nameštaj. Unutar velike fioke ispod lavaboa, nalazi se manja skrivena fioka za sve sitnice koje smetaju funkcionisanju u kupatilu. Medijapan bele boje u visokom sjaju, otporan je na vlagu, lako i brzo se čisti. Bela sa mermerom u bež boji uklopa se u svaki enterijer, pa ne postoji mogućnost da pogrešite sa ovim kupatilskim elemntima.

Komlet Luna

Belo crna  kombinacija kupatilskog nameštaja je vanvremenska i uvek je u trendu. Odiše elencijom i otmenošću. Kako preovladava bela boja, ovaj kompet se uklapa i u manja kupatila, jer neće vizuelno smanjti prostor, čak naprotiv, povećaće ga. Mermerna ploča garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Mogućnost izrade i u drugim bojama.

Komplet Frida

Nameštaj za kupatilo je izrađen u kombinaciji od hrastovog masiva i medijapana furnioranog hrastovimm masivom.