Kuhinje

Kuhinja Primer 39

Sivo bela kombinacija boja je oduvek bila obeležje prefinjenosti i otmenosti. Sivi kuhinjski ormarići su često deo luksuznih i modernih domova. Za svakodnevnu upotrebu siva i bela boja su najbolji izbor. Na njima se prasina nece odmah videti, kao ni manje fleke. Elegantne rucice posebno upotpunjuju vizuelni utisak ove kuhinje.

Lepo i elegantno!

Kuhinja Primer 37

Žuta boje stvara osećaj topline u prostoru. Kako je kuhinja mesto gde provodite dosta vremena, ovu prostoriju trebate ućiniti što prijatnijom što je upravo i cilj ove boje. Medijapan obojen bojom u visokom sjaju se odlično uklopio sa orah nijansom Egger radne ploče. Da bi bio postignut pravi minimalistički dizajn izostale su ručice. Samim tim ostavljeno je više prostora, povećana je iskorišćenost i olakšano održavanje. Led rasveta skivena ispod i iznad elemenata daje poseban izgled i olakšava pripremanje namirnica.

Donesite sunčevu svetlost u Vaš dom sa ovom našom kuhinjom.

Kuhinja Primer 36

Bela kuhinja je uvek u trendu. Sa belom bojom kuhinje čini se da prostorija izgleda veće i svetlije, iako je male površine kao u ovom domu. Svaki milimetar je maksimalno iskorišćen sa ovako dobro projektovanom kuhinjom. Napravljena je od medijapana farbanog belom bojom u visokom sjaju koja se savršeno uklapa sa sivom nijansom Egger radne ploče i staklom u boji koje razbija monotoniju bele boje. Ivice krila kuhinje su obradjene pod kosinom što je čini još zanimljivijom. Granitna sudopera u boji biserno siva posebno doprinosi eleganciji ove moderne kuhinje. 

Praktična, svuda uklopiva i povoljna za svaki džep.

Kuhinja Primer 35

Ljubitelje jarkih boja ova kuhinja neće ostaviti ravnodušnim. Ljubičasta boja ovoj kuhinji donosi elegantan i atraktivan izgled. Idealna je za kreativne ljude, umetnike koje cene jedinstven i moderan dizajn. Kuhinja je izradjena od medijapana farbanog poliuretanskom bojom u visokom sjaju. Bela Kronospan radna ploča naglašava pravu lepotu ljubičaste boje. Granitna bela sudopera sa savršeno stapa sa ovom radnom pločom i zajedno čine kompaktnu celinu.

Ljubičasta boja podstiče kreativnost i originalnost. Zato budite unikatni, domišljati i drugačiji sa ovakvom kuhinjom u svom domu.

Kuhinja Primer 34

Ova moderna bela kuhinja odiše čistoćom i belinom. Izrađena je od medijana u beloj mat boji. Samolepljive lajsne razbijaju monotoniju i daju posebnu dozu elegancije. Ostrvom kuhinje sa ravnom pločom i samostojećim aspiratorom postignut je sklad i zaokružena jedna enterijerska celina. Radna ploča je od prirodnog materijala mermera u bež boji. Prefinjeno, savremeno i praktično. 

Kuhinja Primer 33

Kuhinja je izradjena od Kastamonu iverice u kapućino boji i radne ploče Egger u nijansi oraha. Kapućino nijansa je godinama unazad vodeća boja u uređivanju enterijera jer pre svega odgovara svako stilu, lako se kombinuje sa drugim bojama i odiše toplinom. U kombinaciji sa bojom oraha postiže se pravi balans ove kuhinje.

Kuhinja Primer4

Frontalni deo kuhinje je izrađen od medijapa,a korpus od iverice.

Kuhinja Primer3

Kuhinja je izrađena od medijapana i obojena belom perlom.

Kuhinja primer2

Kuhinja je izrađena od medijapana obojenog poliuretanskom bojom.

Kuhinja Primer1

Kuhinja je izrađena od medijapana obojenog poliuretanskom bojom.