O nama

hrast

Hrast je firma koja se bavi proizvodnjom nameštaja po meri od masiva, medijapana, furniranog medijapana i iverice.

Firma Hrast je osnovana 1990. godine u Žici kod Kraljeva. U početku firma Hrast je najviše proizvodila prozore i vrata u maloj radionici. Stalno ulaganje i povećanje tržišta dovelo je do širenja proizvodnje na opremanje kuhinja, trpezarija, spavaćih soba, dnevnog boravka, kupatila kao i poslovnog prostora. Od 2003. godine Hrast u ponudi ima i serijsku proizvodnju kupatilskog nameštaja. U svoju ponudu od 2008. godine uvodi i proizvodnju montažnih kuća od drveta i mogućnost popunog opremanja, kao i drvenih garaža, drvenih kućica za alat i letnjikovca.

Danas se firma Hrast prostire na 800 m2 i opremljena je najsavremenijim mašinama koje omogućavaju najpouzdaniju proizvodnju. Zaposleni u firmi Hrast poseduju visoki nivo kvalifikacija za delatnost koju obavljaju.

Naši proizvodi su napravljeni po svetskim standardima i garantuju udobnost i kvalitet. Pored vrhunskog kvalitet i savršenog dizajna cene proizvoda su izuzetno pristupačne. Uz svaki kupljeni proizvod naš tim dolazi na montažu širom Srbije, uz davanje stručnih saveta radi lakšeg održavanja nameštaja. Uvek rado izlazimo u susret u vidu predloga ili nekih nedoumica vezanih za nameštaj. Kao potvrdu kvaliteta daju mnogobrojni saloni keramike širom Srbije koji su nam ukazali poverenje. Isto tako i potvrdu daju atesti naših proizvoda sa visokim ocenama Q1, dobijene od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu.