Vesti

Kako izabrati pravi sto za šminkanje

Ako imate sve veću količinu šminke i kada treba da se našminkate ne možete pronaći potrebnu nijansu onda je pravo vreme da priuštite sebi jedan sto za šminkanje.

Prvo na šta treba da obratite pažnju je da ogledalo bude dobro dovoljno veliko i da bude na pravoj visini, kako biste imali najboji pregled. Sledeća jako bitna stvar u dabiru ogledala u okviru toaletnog stola je svetlost. Najidealnije bi bilo da Vam svetlost dolazi sa obe strane ogledala, kako biste izbegli bacanje senke na Vaše lice. Najbolje je izabrati led sijalice koje oponašaju prirodnu svetlost i nemaju onu žućkasto, narandžastu boju. Ukoliko u prostoru to nije izvodljivo, onda bi toaletni sto trebao da stoji blizu prozora sa dobrim prirodnim svetlom.

Zatim, na osnovu toga koliko imate šminke i pribora odaberite koliko Vam je potrebno fioka ili eventualno polica za skladištenje. Ne bi trebalo da dozvolite je da Vam šminka i četkice budu na direktnom udaru prašine i bakterija. Oslobodite radni deo bespotrebnog nereda, kako biste lakše funkcionisali. Ukoliko želite postići minimalizam onda možete napraviti sto bez fioka, a improvizovati sa jednostavnim policama pored stočića.

Odaberite tematsku boju. Morate odabrati boju koja će se slagati uz sve detalje. Najčešće je to bela boja u sjaju koja se uklapa generalno uz sve. Posle bele, dame najčešće koriste pastelne boje za izradu stolova za šminkanje. Asociraju na eleganciju i prefinjenost.

Ukoliko radite kod kuće i nemate mnogo prostora u svom domu, sto za šminkanje vam može poslužiti i kao radni sto. Oslobodite radni prostor, postavite laptop i radni dan može da počne.

Priuštite sebi osećaj glamura i osećajte se u svom domu kao diva dok se ulepšavate za ovim toaletnim stolovima.

Trendovi u uredjivanju kupatila u 2019. godini

Nova godina donosi novi početak i nove trendove. Šta to dizajneri preporučuju za 2019. godinu u uredjenju kupatla?

Samostojeće kade su već duže vreme u trendu i tako će i ostati u ovoj godini. Umesto standarnih oblika na koje smo navikli, javljaju se novi, krivudavi i neobični oblici. Slavina u vintage stilu upotpunjuje ovaj vanvremeski dizajn. Sa ovakvom kadom možete osvežiti i već postojeće kupatilo i dodati mu notu art deco stila!

Sivi tonovi odolevaju trendovima unazad nekoliko godina. Ove godine preporučuju upotrebu sivog mermera u kupatilima. Kombinacija sivo i bela se upravo preporučuje i deluje moderno i elegantno. Može se primeniti u vidu pločica koje imitiraju izgled mermera ili kao velika mermerna ploča na kopatilskom ormariću.

U uredjenju kuhinja najbolje mesto za sudopere bilo je ispod prozora. Sada dizajneri to prenose i u kupatila i postavljaju prozore iznad umivaonika, dok je mesto za ogledalo ostavljeno sa strane. Kupanje u providnim tuš kabina dok posmatrate zvezdano nebo je neprocenjivo, zar ne?

Pripodno drvo u kupatilu je sve popularnije. Ne samo da je izdržljiv materijal, već pravi balans sa hladnom keramikom ili neki drugim materijalom sa kom se kombinuje. Bilo kako dizajnirano kupatilo može imati drvo, a da pri tom ne izgleda rustično, već naprotiv elegantno i moderno. 

Budite uvek sa nama u trendu!

BLANCO sudopere

Zašto su BLANCO sudopere najbolje?

Blanco preradjuje samo plemeniti čelik najvišeg kvaliteta koji se pažljivo bira i podleže strogim kontrolama kvaliteta. Kako taj čelik sadrži 18% hroma i 10% nikla otporniji je na rđu, elastičniji i sjajniji.

BLANCO inox sudopere sadrže sve evropske i svetske sertifikate za higijenu pa se štetne materije ne mogu preneti na hranu. Spuštanje hrane na površine sudopere nikad nije bilo bezbednije. BLANCO inox sudopere dolaze u dve različite obrade:

1. Saten polirano - višestruko poliranje najfinijim četkama

2. Dorada četkom - poliranje četkama od aloe vere

BLANCO granitne sudopere se satoje od 80% prirodnog granita i 20% akrilne mase čime se uspostavlja savršen odnos izmedju lakoće održavanja i otpornosti sa jedne strane, i glatkoće materijala i odabira boja sa druge strane. BLANCO granitne sudopere su izuzetno lake za održavanje. Više o tome na https://www.kobex.rs/o-proizvodima/blanco-nemacka/odrzavanje/. Pri odabiru bilo kog modela možete birati između 10 boja: jasmin, šampanjac, tartuf, kafa, bela, biserno siva, alumetalik, stenasiva, antracit i muskat.

Uz svaku odabranu sudoperu možete izabrati i slavinu iz BLANCO-vog širokog asortimana.

Da Vaše kuhinje sijaju punim sjajem!

Sve na jednom mestu Žička bb, Kraljevo.

Laminat

U našoj maloprodaji Žička bb, Kraljevo EGGER laminati za svačiji ukus.

EGGER laminatni podovi osvajaju svojim dezenima! Savršeno se uklapaju u svaku prostoriju. Izdržljivi, otporni na habanje i ogrebotine pa su samim tim pogodni za kafice, restorane, poslovne prostore. Ekološki uravnoteženi, napravljeni na bazi drveta, bez štetnih lepkova pa su odličan izbor za dečije sobe i osobe koje pate od alergija. Vrlo laki za održavanje.

Jednostavno najbolji!

Uslužno sečenje pločastog materijala po meri

Naša firma opremljena je mašinama najnovije generacije za rezanje pločastog materijala. Rezanje se vrši sa savršenom preciznošću, pod perfektnim uglovima i paralelama. Ukoliko se Vaše želje ne poklapaju sa našim širokim asortimanom, možete priuštiti sebi sečenje po meri i tako sami osmislite, dizajnirate i uredite Vaš dom sa jedinstvenim nameštajem.

U našoj maloprodaji u ulici Žicka bb,Kraljevo na raspolaganju Vam je veliki izbor iverica i radnih ploča najrasprostranjenijih proizvodjača na ovim prostorima EGGER, KRONOSPAN, CASTAMONU. Kada ste odabrali materijal vrši se optimizacija krojne liste kako bi se dobila maksimalna iskorišćenost materijala. Nakon optimizacije sledi sečenje materijala na preciznim mašinama.

Da bi iverica dobila kompletan izgled pristupa se kantovanju. Kantovanje podrazumeva prekrivanje ivica iverice kant trakom različitih debljina 0,4mm ; 0,5mm; 0,8mm ; 1mm i 2mm. Posebno vodimo računa da traka bude pravilno nalepljena kako bi Vaš proizvod bio trajan i estetki savršen.

Na kraju najbitnija stavka u našem poslovanju je da finalan proizvod dovozimo na kućnu adresu.

Na posebne pogodnosti mogu računati naše kolege stolari.

Hrast

Drustvene mreze

Od sada nase novitete mozete pratiti na nasoj facebook stranici Namestaj hrast kao i na instagram profilu @namestajhrast. Posetite nas i pratite akcije koje nudimo.